Interview ondernemersplatform Zandvoort
14 oktober 2022

Vorige week hadden wij een leuk interview met Kristel Veerman die blogs schrijft voor het Zandvoortse ondernemersplatform. We vertelden over onze context gedreven aanpak. Bijvoorbeeld voor  Zandvoort waar metHotel Paradisen het nieuwe watertorenplein de verloren grandeur door ...
Officiële start bouw watertorenplein
22 september 2022

Vandaag is met de bewoners van het watertorenplein gevierd dat de bouw is gestart. De bewoners van blok 4 is een 3d print van hun gebouw overhandigd.
Voortgang bouw Zandvoortselaan
12 september 2022

De bouw van de twee woningen aan de Zandvoortselaan vordert gestaag. De kappen zijn inmiddels geplaatst!
Inschrijving de Nieuwe Watertoren begonnen
31 augustus 2022

De planvorming voor de transformatie van de Watertoren in Zandvoort vordert gestaag. De inschrijving voor de appartementen in de Nieuwe Watertoren en Villa Maris is begonnen! Zie de website voor meer informatie!
Start bouw Watertorenplein
12 juli 2022

Met de aanvang van de grondwerkzaamheden en het verwijderen van de oude keermuur van het watertorenplein is de bouw na jaren voorbereiding echt gestart! Springtij heeft in dit plan van Bad Zandvoort één van de 4 urban villas ontworpen.
Springtij in 1 vandaag over ambities voor Zandvoort
11 juli 2022

Op 1 vandaag was op 11 juli jl. een interview met Kees Draisma over de ambities voor de nieuwe schoonheid van Zandvoort. Springtij genoemd als hét Zandvoortse bureau om deze ambities vorm te geven. Met onze plannen voor de Watertoren, het watertorenplein, het reeds gerealiseer...
Houtconstructie Zandvoortselaan geplaatst
7 juli 2022

Vandaag is de eerste laag van de massief houten hoofddraagconstructie voor beide villa’s geplaatst. voor deze kolommen en balken is hout van 100 jaar oud gebruikt! Fantastisch om te zien hoe de deuvel verbindingen met hand en hamer worden geslagen!
Hotel Paradis, fase 2 nadert oplevering
23 mei 2022

Het duurt niet lang meer voor fase 2 van hotel Paradis zal worden geopend. De balkons met ronde hoeken en de daken met rond gehoekte dakkapellen zijn al geplaatst!
Informatieavond herontwikkeling Watertoren Zandvoort
14 april 2022

Het voorlopig ontwerp van de transformatie van de watertoren van Zandvoort is gisteren door omwonenden en geïnteresseerden zeer positief ontvangen.
Kerst 2021
24 december 2021

Wat hebben wij veel bereikt In 2021!Ons team is gegroeid tot 9 sterk en we zijn verhuisd naar  een ruimte in het door ons zelf ontwikkelde Ons Podium. Enkele highlights zijn:Het hoogste punt van hotel Paradis is bereikt,De bouw van van 20 startersappartementen in Steenbergen ...
Fase 1 transformatie watertoren vergund!
15 december 2021

De vergunning voor de herontwikkeling van het Watertorenplein in Zandvoort is verleend! Voor Villa Oranje, ontworpen door Springtij Architecten zijn alle woningen inmiddels verkocht.
Transformatie winkel met bovenwoning vergund
14 december 2021

De plannen voor transformatie van de wasserette in het centrum van Zandvoort tot appartementen gebouw is vergund. Het plan biedt ruimte voor 3 appartementen en een tiny house.
Villa's Zandvoortselaan in het nieuws
14 december 2021

De twee luxe Villa’s Sant en Voort waar Springtij Architecten in 2018 een plan voor maakte zijn verkocht en de bouw start begin 2022. Het proces was alles behalve probleemloos; de stikstofcrisis heeft het vergunningstraject bijna 2 jaar vertraagd!In het RTL nieuws was hier zon...
Planvorming Jachthaven Akkrum
8 december 2021

Vandaag op locatiebezoek in Jachthaven de Drijfveer in Akkrum. De planvorming gaat verder!
opnames voor televisie
22 november 2021

Vandaag ronden we met opnames op kantoor een project af dat binnenkort op televisie kan worden bekeken. Welk programma en wanneer het wordt uitgezonden? Dat houden jullie nog van ons tegoed. Wordt vervolgd!
Bouwbezoek in volle zon
29 oktober 2021

De houtskelet constructie is nog goed zichtbaar!
De bouw van de strandvilla is bijna voltooid!
28 oktober 2021

De bouw van de eerste Zandvoortse strandvilla met plat dak is bijna voltooid!
Ontwikkeling Sant en Voort in de verkoop
2 oktober 2021

Ontwikkeling Sant en Voort in de duinen van Zandvoort zijn in de verkoop gegaan en zijn direct onder optie!​​​​​​
nieuw kantoor!
21 juni 2021

Deze zomer verhuizen we tijdelijk naar het door ons zelf ontwikkelde en ontworpen Ons Podium aan de Schipluidenlaan in Amsterdam. Hier is dankzij het gedeeltelijke  thuiswerken genoeg ruimte om dit jaar met ons team te groeien. Als de situatie rond Corona het toelaat organiser...
Hotel Paradis fase 2 in volle gang!
8 maart 2021

De voorbereiding voor de bouw van de 2e fase van Hotel Paradis in Zandvoort is in volle gang. 
Start gevelbekleding Beach house 77
5 maart 2021

Deze week start gevelbekleding van Beach house 77 met ceramische tegels
Bouwvergunning Fase 2 Hotel Paradis verleend!
5 februari 2021

De bouwvergunning voor Fase 2 Hotel van Hotel Paradis is verleend!   
Oplevering Villa Aerdenhout
5 februari 2021

Deze villa in Aerdenhout is opgeleverd. Nu nog het landschap!
Strandvilla Zandvoort bijna klaar!
1 november 2020

Strand villa Zandvoort bijna klaar!
Bouw Strandvilla Zandvoort in volle gang!
11 augustus 2020

Sinds begin juli is de bouw van Strandvilla Zuid aan de boulevard in Zandvoort in volle gang. Deze week wordt de laatste hand gelegd aan de prefab betonnen kelder en worden alle gekleurde betonnen delen inclusief de grondkering geplaatst.
beach house 77 in aanbouw
10 augustus 2020

Tijdens de bouwvak wordt aan Beach house 77 hard doorgewerkt! Na 3 weken is de bovenbouw bijna wind en waterdicht! Zie de projectpagina voor meer informatie.
Proefgeslapen in Hotel Paradis Zandvoort
1 juli 2020

Hotel Paradis Zandvoort bijna open! We hebben proefgeslapen in de eerste fase van de hotelontwikkeling aan de Paradijsweg in Zandvoort. De binnenplaats met de robuuste houten voorgevel met haar balkons is erg goed gelukt. En we waren erg te spreken over de inrichting in de ru...
Vergunning verleend voor Beach Villa Zandvoort
22 april 2020

  Een primeur aan de Zandvoortse boulevard! Wij hebben met plezier de opdracht aangenomen om een kick-ass beach villa te ontwerpen met een plat dak. Voor het eerst zal er aan zuidelijke boulevard van zandvoort een villa met een plat dak worden gerealiseerd!
Start bouw Beach house 77
14 april 2020

Start bouw villa te Aerdenhout
13 april 2020

Nominatie Ons Podium Amsterdam
20 mei 2019

STEM NU! Ons Podium Amsterdam is genomineerd voor de Nieuwbouwprijs Amsterdam 2019! 
bouw van Hotel met 22 kamer is centrum Zandvoort is van start gegaan
19 mei 2019

Transformatie Duinvilla opgeleverd
31 oktober 2018

Springtij Architecten kreeg de opdracht om dit bestaande huis te transformeren naar een Ibiza style - kubistische en minimalistische villa. De transformatie omvatte de volledige verbouwing van de woning waarmee de uitstraling volledig veranderd werd. 
Ons Podium Amsterdam opgeleverd!
1 mei 2018

Verbouwing Villa van der Linden gestart!
4 december 2017

De verbouwing van een villa aan de Zandvoortse duinrand is gestart. Het betreft een volledige upgrading van de bestaande jaren 50 woning met volledig vernieuwde indeling, en een extra woonlaag.
Steigers weg bij Ons Podium Amsterdam
1 december 2017

Wij zijn erg blij met de gevels die sinds deze week uit de steigers zijn! Nu pas zien we het effect van de de warm gemêleerde leerkleurige steen in combinatie met de geweldige schaduwwerking van het uitkragende verticale metselwerk die op elke verdieping rondom het gebouw een ...
Laatste gevelelement geplaatst!
20 oktober 2017

de laatste gevelbrede plantenbakken zijn geplaatst Nog even geduld voordat de steigers worden verwijderd!
Reactie Springtij Architecten Inzake Persbericht vertrek Demmers
12 oktober 2017

De gemeente Zandvoort heeft op 10 oktober 2017 een persverklaring doen uitgaan, waarin zij het aftreden van wethouder Demmers bekend maakte in verband met zijn optreden met betrekking tot het project Watertorenplein.Wij zijn onaangenaam verrast over de gekozen formulering omda...
Hoogste punt Ons Podium Amsterdam
1 september 2017

Het hoogste punt is vandaag gevierd met alle bewoners!
Raadsbesluit Watertorenplein
29 juni 2017

De raad heeft gisteren met ruime meerderheid gestemd voor ons plan voor de watertoren en het watertorenplein. Hiermee heeft de raad het advies van het college gevolgd. We zijn blij dat met deze beslissing het plan waarmee de identiteit van Zandvoort het meest versterkt zal wor...
Bewonersavond Badhuisplein Zandvoort
20 juni 2017

Op 20 juni presenteerden wij ons schetsplan voor de herinrichting van het Badhuisplein  aan de omwonenden.
Bezoek Bruil
23 mei 2017

Vandaag zijn we bij Bruil op bezoek geweest om de productie van de plantenbakken voor Ons Podium Amsterdam te bekijken. Indrukwekkend resultaat, die prefab bakken tot wel 15m! We kunnen niet wachten tot de eerste vrachtwagen naar Amsterdam komt en een bak op zijn plaats wordt ...
Maquette watertorenplein getoond
18 april 2017

Deze week hebben wij de maquette voor de ontwikkeling van het watertorenplein gepresenteerd aan bewoners en de raad van Zandvoort.
Start Bouw ons Podium Amsterdam
23 november 2016

Vandaag is in bijzijn van representanten van de gemeente en de provincie de eerste paal geslagen voor Ons Podium Amsterdam!